Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ο εκβιαστής που ......έγινε υποψήφιος



Προσπαθεί χρόνια τώρα βρίζοντας και συκοφαντώντας να αποσπάσει οφέλη κάθε είδους από το δήμαρχο του Ναυπλίου.(ενδιάμεσα έριχνε και καμία στο Άργος μπας και τσιμπήσει και αυτός που είναι στα κάτω του)
Από το 2012 μέχρι σήμερα ένα καλό σημείο δεν υπήρξε στο δήμο Ναυπλίου; Μία ωραία προσπάθεια δεν έγινε; Ένα έργο δεν φτιάχτηκε; όλα μαύρα και άραχνα για τον καθημερινό κριτή του δημάρχου που ξενυχτάει πάνω από το πληκτρολόγιο για να πει ψέμα ή μισή αλήθεια η να ρωτήσει με ερωτηματικό γεμάτο λάσπη. Ο "μόχθος" καθημερινός. Νύχτα και μέρα βρίζει και συκοφαντεί πίσω από τη μάσκα του ενεργού πολίτη!
Ο κόσμος δεν είναι όμως τόσο μαλάκας όσο αυτός νομίζει. Τον αποδοκιμάζει σε κάθε ευκαιρία και εμπαθή τον ανεβάζει κομπλεξικό τον κατεβάζει.
Απελπισμένος από την όλη κατάσταση τι σκέφτηκε το "παμπόνηρο" μυαλό του. Σκέφτηκε να δηλώσει υποψήφιος για να κρύψει τις προθέσεις του λες και ο κόσμος είναι εντελώς μαλάκας επαναλαμβάνω.
Από εκβιαστής - συκοφάντης transformer σε υποψήφιο!!! Μη νομίζετε ότι το σκέφτηκε ο ίδιος απλά το αντέγραψε από έναν σε διπλανό δήμο που όταν ο δήμαρχος είπε ότι τον βρίζει γιατί δεν τον πληρώνει αυτός δήλωσε ότι κατεβαίνει στις εκλογές γι ΄αυτό βρίζει.
Υποψήφιε απάντησέ μας επειδή θέλουμε να εμπιστευθούμε σε σένα το δημόσιο χρήμα τι έγινε με τα 15 χιλιάρικα όταν ήσουνα αντιδήμαρχος;