Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ο "Τζαμί το Τριανόν" ξαναχτυπά πιο αλαζονικός από ποτέ!


Άρχισα να τον διαβάζω όταν διάβασα ένα κείμενό του το οποίο πρότεινε και έκανε σύσταση προς το Δήμο και το δήμαρχο σχετικά με το κτίριο του Τριανόν στο Ναύπλιο και έλεγε: ¨Τζαμί να γίνει το Τριανόν¨. Αρθρογράφησα σχετικά με ένα κείμενο
Άρχισα να διαβάζω τα υπερφίαλα κείμενα που αναδείκνυαν ένα καταπιεσμένο εγώ και έντονη τη διάθεση της αυτοπροβολής. Τους μήνες που ακολούθησαν επιβεβαιώθηκε η πρώτη εντύπωση αφού η έντονη προσπάθεια αυτοπροβολής έγινε πιο έντονη με βασικό άξονα την αδιαμφισβήτητη αυθεντία σε όλα! Μα σε όλα!!
Με αναρτήσεις που έβριθαν μένους ,κακίας και ειρωνείας συσπείρωσε λίγους παρ ‘ ¨ όμοιος ομοίω αεί…..¨ φτιάχνοντας ένα κοκτέιλ μίσους αλλά και έντονου ατομισμού.
Απορριπτέος κι αυτός και οι όμοιοί του όμως μέχρι εδώ:
Αυτός που έχει επιδοθεί σε ένα και μόνο σπορ αυτό της αυτοπροβολής όντας «ενεργός πολίτης»περιστοιχίζεται από φελλούς με έντονο το πάθος της αυτοπροβολής αναρτά το αδιανόητο!!!!!!!
«Γυρίστε την πλάτη στους πολιτικούς που φωτογραφίζονται με μάσκες επιχειρώντας να δείξουν το ενδιαφέρον τους για το πρόβλημα της πανδημίας που…..»
Ο αρχιερέας της αυτοπροβολής ο οποίος στην τουαλέτα πάει και το ανεβάζει στο διαδίκτυο που δεν περνάει ημέρα να μην αγωνισθεί για την προσωπική του αλαζονική προβολή και των ομοίων του λέει στο «λαό του» ο «ΗΓΕΤΗΣ» να γυρίσουν την πλάτη στους πολιτικούς¨.
 Ήμαρτον.
Αυτός που καθημερινά προβάλλει την  παράταξη του τίποτα που πήγε στην Αρβανιτιά (πάρε φωτογραφίες!) μίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη   (πάρε φωτογραφίες!) καθάρισε τα χορτάρια (πάρε φωτογραφίες!) πήγε στο πάρκο (πάρε φωτογραφίες και δεκάρικους λόγους on camera!) δεν έκαναν και τίποτε άλλο αυτός ο «ηγέτης» με περίσσεια υποβόσκουσα αλαζονεία  λέει στο λαό του να γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς που αυτοπροβάλλονται.
Ταυτόχρονα ο ανεκδιήγητος προβάλει δύο συμβούλους που είναι η επιτομή της πολιτικής κοροιδίας και έβγαλαν αφίσα ότι είναι «φιλάνθρωποι» κοροιδεύοντας μια ολόκληρη περιοχή γιατί από την αφίσα και μετά δεν έκαναν τίποτα.
Συλλογίστηκα ώρα να καταλάβω «τις πταίει»; Κατάλαβα…..και γράφω
Γυρίστε την πλάτη στους υποκριτές που με τον δήθεν καταγγελτικό τους λόγο την ξερολίασή τους ,τα κόμπλεξ και το μίσος που εκπέμπουν δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να μεταφέρουν το ιικό φορτίο του εαυτού τους στην κοινωνία.
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΟΣΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ  ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ