Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ποιός θυσίασε το Γραμματικόπουλο;




Ποιός θυσίασε το Γραμματικόπουλο;
Ποιός χρησιμοποίησε το Χρηστάκη;
Είναι προφανές ότι κάποιος χρησιμοποίησε το Γραμματικόπουλο στο θέμα των σκουπιδιών. Είναι ο Καμπόσος , ο Αναγνωσταράς, ο Κωστούρος (ναι ναι υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι μπορεί να το έχουν στήσει οι γυμναστές) ο Μπακέτος (όλοι γνωρίζουν ότι ο Μπακέτος με  το Γραμματικόπουλο τα έχουν βρει και πλέον ο Μπακέτος έχει πιαστεί μαζί με τον Αναγνωσταρά από το Γραμματικόπουλο και ο Γραμματικόπουλος θα κατέβει υπό τον Αναγνωσταρά στις επόμενες εκλογές.)
Είναι τόσο άσχημο το κλίμα στο Ναύπλιο πλέον για το Γραμματικόπουλο που είναι σίγουρο ότι κάποιος τον χρησιμοποίησε σαν Ιφιγένεια μήπως μπορέσει και χτυπήσει τον Κωστούρο ή ο ίδιος ο Κωστούρος το έστησε με το συνάδελφό του για να τον βγάλει (ήταν έτσι και αλλοιώς) εκτός κοινωνίας Ναυπλίου.
Κουβεντιάζοντας με ανθρώπους του Χρηστάκη ούτε αυτοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις ανόητες αυτές κινήσεις.
Βέβαια μην παραβλέπουμε την επιλογή της βουλευτικής υποψηφιότητας και μια προσπάθεια Καμποσικής εύνοιας της οποίας δούλοι έγιναν και άλλοι παλιότερα αποτυχημένοι πολιτευτές.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γραμματικόπουλος το κατάλαβε και ο ίδιος αλλά πιστεύω πως είναι πια πολύ  αργά γι ‘ αυτόν.
Το άμεσο αγκάλιασμα και οι δημόσιες εμφανίσεις με τους διαγραφέντες του Κωστούρου η σκόπιμη διασπορά από την πλευρά του Αναγνωσταρά φημών ότι τα έχουν βρει και θα κατέβει σαν αντιδήμαρχός του και η απόλυτη συμπόρευση με τον Καμπόσο (τον τελευταίο άνθρωπο στον πλανήτη που θα ήθελε το καλό του Ναυπλίου) αποτελείωσαν το ήδη κατεστραμένο προφίλ του.
Από την άλλη ο Κωστούρος κάθεται και μαζεύει τα οφέλη αυτών των διαδοχικών γκαφών από τους αντιπάλους του.
 Μέρα με την ημέρα δυναμώνει τη θέση του και απολαμβάνει την κατηφόρα των αντιπάλων του οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν κλαδί για να πιαστούν.
ΥΓ: Μια σκέψη:
Πόσο έξυπνο ή κουτό είναι κάποιος να αγκαλιάζει τα «σκουπίδια» που πέταξε ο άλλος