Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

"Πατάτα" Αναγνωσταρά εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Καμπόσο. Έξαλλος ο δήμαρχος Άργους απαίτησε να ανασκευάσει άμεσα.




"Πατάτα" Αναγνωσταρά εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Καμπόσο. Έξαλλος ο δήμαρχος Άργους απαίτησε να ανασκευάσει άμεσα.
Από γκάφα σε γκάφα ο παραιτηθείς τέως δήμαρχος Ναυπλίου. Πάνω στη φούρια του να απαξιώσει τον τωρινό δήμαρχο πέφτει από λάθος σε λάθος και μετά τρέχει να διορθώσει τα αδιόρθωτα.
«Τα έργα που έκανε ο Κωστούρος τα έκανε με λεφτά που είχα δεσμεύσει εγώ από το 2008¨δήλωσε ο παραιτηθείς τέως δήμαρχος Ναυπλίου!!!.
Τι ήθελε και το ξεστόμιζε.
Ο πανέξυπνος paratiritis παίρνει τη δήλωση «εξυπνάδα» και την απογειώνει. Κάνοντας το λογικό συλλογισμό τον μεταφέρει στο πεδίο ευθύνης του βλέπε Άργος.
Αφού τα λεφτά βγήκαν και δεσμεύτηκαν την ίδια εποχή για όλες τις πόλης τότε τα έργα στο Άργος είναι έργα Βασίλη Μπούρη και όχι Καμπόσου!!!
Φωτιά στα Σαββατόβραδα!!!
Η σχέση Καμπόσου Αναγνωσταρά είναι μια σχέση υποτέλειας που ξεκινάει από το 2010 και κορυφώθηκε με τη «συνεργασία» σχετικά με τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων με αρνητική κατάληξη για το Ναύπλιο και την επίσης «συνεργασία» για τη στήριξη του παραιτηθέντος δημάρχου στη βουλευτική υποψηφιότητα με αρνητική κατάληξη για τον παραιτηθέντα τέως δήμαρχο και υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές του 2012.
Ο Αργείτης δήμαρχος έξαλλος τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να ανασκευάσει.
-          Τι είναι αυτά που είπες ρε Τάκη. Ξέρεις τι σου γίνεται; Πας να με τιναξεις στον αέρα;Βγάλε ανακοίνωση αμέσως και άλλαξέ τα γιατί θα γίνει χαμός.
-          Δεν είπα για σένα τίποτα δήμαρχε τον Κωστούρο ήθελα να χτυπήσω.
-          Χτύπα τον αλλοιώς ρε. Πάρε τώρα τον Καζά και βγάλε δήλωση για να μην τρελαθώ και αρχίσω να μιλάω.
-          Εντάξει δήμαρχε ηρέμησε του είπε ο Τάκης θα πάρω τηλέφωνο αμέσως το Μιχάλη και θα γράψω κάτι.
Αυτό που έγραψε σαν διάψευση δεν κάλυψε τον Καμπόσο και έγινε της τρελής μέχρι να μπει  το κουμπαράκι στη μέση αλλά και πάλι ηρεμία δεν ήρθε.
Η τελευταία κουβέντα του Καμπόσου πόνεσε πολύ αλλά δεν θα την αναφέρουμε σε αυτό το κείμενο.
Συμπέρασμα: αφού κατά τον Αναγνωσταρά η ανάπλαση του Άργους είναι του Καμπόσου τότε η ανάπλαση του Ναυπλίου είναι του ..._
Η πατάτα έμεινε πατάτα και το σήριαλ έχει συνέχεια.
Από πατάτες τώρα ξεκινάμε…