Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Άλλη μια νίκη του Ναυπλίου επί του Άργους ((σ)αργός ο Καμπόσος (σε) γρήγορος ο πρεφαδόρος



Μια ακόμα Πανελλήνια Νίκη για το Ναύπλιο.
Το Ναύπλιο γιορτάζει για τη Χρυσή Πρώτη θέση του "Φωτεινού Παντογνώστη " στο διαγωνισμό "σβήσε γρήγορα το σχόλιο που δεν σου γλύφει το κείμενο".
Η νίκη αυτή του τρομερού (χα,χα) πρεφαδόρου παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία γιατί στη δεύτερη θέση βρίσκεται τα λιβανιστήρια προφίλ του Καμπόσου.
Να αναφέρουμε ότι στον αγώνα ο πρεφαδόρος αν και χειριζόταν 5 προφίλ και 4 μπλόγκ (ναυπλιακή φωνή, ναυπλιακά νέα, ναυπλιο press -prefadoros και parapolitika nafplio) έναντι 4 προφίλ και 3 μπλόγκ του Καμπόσου.
Οι ειδικοί μίλησαν για άνθρωπο φαινόμενο ο οποίος έσβηνε σχόλια συνήθως με χρόνο 8 δευτερολέπτων (ασύληπτη επίδοση για 70χρονο).
Όταν το σχόλιο είχε κολακευτικό για το δήμαρχο ύφος ο χρόνος άγγιζε τα 4 δευτερόλεπτα με εμφανή σημεία έντασης. ( ταχυκαρδία , εφίδρωση και ιλλίγγους).
Ο Καμπόσος δήλωσε πως η νίκη του Ναυπλιώτη δεν ήταν δίκαιη και υπαινίχθηκε ότι ο νικητής χρησιμοποίησε ασυνταγολόγητα φάρμακα που κατείχε αν και ληγμένα.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Άργος για μία ακόμη φορά βλέπει την πλάτη του Ναυπλίου.
ΥΓ: Δοκιμάστε και εσείς το νέο παιγνίδι "γράψε θετικό σχόλιο για Κωστούρο στα προφίλ του Πρεφαδόρου" και κερδίστε μία κρουαζίερα στο St Peter's River προσφορά του Kaboso's travel "apse svise"